vineri, 7 noiembrie 2008

Cu mustatile pline de lapte...

Oo, da, e tare toamna afara! Ma dor ochii de plumburiul cerului. Cred c-o sa ploua sau poate direct o sa ninga! Ceata asta nu pare sa aduca nimic bun. E derunta, nu schimba realitatea, dar te impiedica ca vezi clar.
Dar sunt acasaa...si inca ma pot bucura de ceasca cu cafea fierbinte si de patul cald. E o dimineata din aia calma si usor blegoasa cand inca mai ai vreme sa-ti ascunzi nasul sub plapuma fiebinte pana se prajeste painea si laptele se incalzeste...si el lenes, in ibric. Poti sa-ti intinzi picioarele pana ajungi in partea cealalta a patului cu cersaf de acum rece, sa motanesti inca putin in satinul lucios al asternutului.
Da, e dimineata ce-mi place.
As mai putea adauga ceva ingrediente ca reteta sa fie completa, dar painea a sarit cat colo din prajitor, iar laptele scoate sunete sfasietoare. Va sarut cu mustatile pline de lapte! :)

2 comentarii:

aleaN spunea...

Hi Dana,
Nu stiu cum este vremea in Campina, in schimb in Capitala toamna asta este absolut superba, iar aspectul pastelat al copacilor din parcuri te imbie la reflexie si visare,....la romantism. Ma bucura din suflet starea ta si faptul ca esti din nou Acasa.

Cu drag,
aleaN

Dana spunea...

Azi a fost tare innegurat si frig. Brrr...Multumesc ca-mi impartasesti starea!:)